Trouwambtenaren

Geef uw voorkeur voor een trouwambtenaar door aan de gemeente. Zie Contact & openingstijden

Edith Tiessen

Edith Tiessen

"Of het nu met een lied, een gedicht of een persoonlijke toespraak is, ik doe niets liever dan speciale momenten nóg warmer en gedenkwaardiger maken. Als trouwambtenaar kom ik graag bij jullie thuis om elkaar goed te leren kennen. Dan bouwen we samen een band op die straks, op jullie Grote Dag, zal leiden tot een heel persoonlijke huwelijksceremonie. Met humor en diepgang. En spreken jullie zelf of jullie gasten geen Nederlands, geen probleem: ik spreek Engels en vloeiend Frans." Meer over mij weten? Bekijk het filmpje op Youtube (0.55 min.)

Rita de Lint-Walvis

Rita de Lint

"Een persoonlijke feestelijke ceremonie."

Meer over mij weten? Bekijk het filmpje op Youtube (0.52 min)

Marijke Plas

Marijke Plas
Marijke Plas

"Geweldig om aan een bijzonder ritueel, zoals het huwelijk, als ambtenaar van de burgerlijke stand een eigen vorm te mogen geven. We zetten de tijd even stil, even geen toekomst en geen verleden, we verheffen dit moment tot een geschenk!"

Meer over mij weten? Bekijk het filmpje op Youtube (1.19 min.)

Vera Apetz

Vera Apetz

"Ik vind het heel bijzonder om deel uit te mogen maken van dit belangrijke en waardevolle moment in jullie leven. Naast het vastgestelde, officiële gedeelte, is er voldoende ruimte om er een persoonlijke huwelijksvoltrekking/ partnerschapregistratie van te maken. In een kennismakingsgesprek wil ik jullie daarom graag wat beter leren kennen. Samen met jullie maak ik er een onvergetelijke ceremonie van; warm, betrokken, met een lach en (soms) met een traan…Ik verheug me erop om jullie te ontmoeten!" Ik combineer mijn functie als trouwambtenaar ook met mijn werkzaamheden bij de Publieksbalie. Ik ben daarom alleen beschikbaar op vrijdagmiddag en in het weekend.

Meer over mij weten? Bekijk het filmpje op Youtube (0.46 min.)

Jacques van der Meer

Jacques van der Meer

"Voor een goed verhaal!"

Meer over mij weten? Bekijk het filmpje op Youtube (1.08 min.)

Timen J. Lalkens

Timen J. Lalkens

"Huwelijken sluiten vind ik het mooiste werk dat ik tot nu toe in mijn leven heb gedaan. Het voorgesprek met het bruidspaar vind ik altijd heel inspirerend. Daardoor wordt de plechtigheid in de trouwzaal ook voor mij tot een feest. Ik zie het als een voorrecht uw huwelijk te mogen voltrekken, waarbij ik gewoonlijk de ernst van de ceremonie van een luchtige toets pleeg te voorzien."

Ad van de Nes

Ad van de Nes

"Jullie huwelijk is een bijzondere ceremonie. Zoeken jullie inlevingsvermogen en een toespraak toegesneden op jullie persoon, mild met wijsheid en een kwinkslag, dan ben ik jullie man."

Meer over mij weten? Bekijk het filmpje op Youtube (1.04 min.)

Jos Huesken

Jos Huesken

"Lang mocht ik, als oud-schooldirecteur, in Heemstede jongeren begeleiden en stimuleren op weg naar een diploma. Als twee mensen, inmiddels volwassen geworden, besluiten onder alle omstandigheden voor elkaar te gaan en dat officieel willen bevestigen ten overstaan van familie en vrienden vind ik het leuk en eervol om daar opnieuw een rol in te vervullen."   

Arma Klaasen

Arma Klaasen

"Iedereen is anders en daarom is het voltrekken van een huwelijk zo fantastisch om te mogen doen."

Marlies Veldhuijzen van Zanten

Marlies Veldhuijzen van Zanten

"Ik hou van bruiloft vieren en ik ken geen leuker moment om mensen te leren kennen.
Bruidsparen zijn blij en serieus tegelijk. Blij omdat je iemand hebt gevonden die sterretjes in je ogen brengt.
Blij omdat je iemand zo vertrouwt dat je wilt delen wat er gaat gebeuren in je leven.
Serieus als je dat afspreekt ten overstaan van alle mensen die dichtbij je staan.
Als trouwambtenaar mag ik de plechtigheid zo maken dat die precies bij je past.
Daarom hou ik van bruiloft vieren en ken ik geen leuker moment om mensen te leren kennen."

Meer over mij weten? Bekijk het filmpje op Youtube (1.15 min.)