Aanleg glasvezelnetwerk in Heemstede

Het bedrijf Glaspoort, een samenwerking tussen KPN en ABP, is in november 2021 gestart met het aanleggen van een glasvezelnetwerk in Heemstede. De gemeente Heemstede heeft hiervoor toestemming gegeven.

De aanleg van glasvezel in Heemstede vindt 3 fasen plaats. Op dit moment zijn onder andere de ProvinciĆ«nwijk en Componistenwijk aan de beurt. Voordat de werkzaamheden beginnen, ontvangen alle inwoners in de betreffende wijken een brief van Glaspoort. Bewoners kunnen toestemming geven voor de (gratis) aansluiting in huis op dit glasvezelnetwerk. Om dit alles toe te lichten, komen medewerkers van Glaspoort ook huis-aan-huis langs. De gemeente Heemstede heeft hiervoor toestemming gegeven door het verlenen van een ventvergunning.

Glaspoort is het aanspreekpunt voor de huisbezoeken en werkzaamheden. Inwoners die hierover vragen of opmerkingen hebben, kunnen deze doorgeven via www.glaspoort.nl/klantenservice. Hier staan ook antwoorden op veel gestelde vragen. Reageren kan zowel via het contactformulier als telefonisch via 088 660 15 50 (op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur).