Wat is jouw droomwens voor 2024?

In december organiseert de gemeente Heemstede een droomwensactie. Speciaal voor kinderen die bijzondere dromen voor 2024 hebben en die het leuk vinden om te tekenen. De tekenplaten liggen bij Plein1 en het gemeentehuis. Dus neem ze mee en lees hieronder hoe je meedoet!

Doe je ogen eens dicht? En denk aan 2024. Hoe zie jij volgend jaar het liefst voor je? Het mag alles zijn. Van een nieuwe fiets tot vrede op aarde. Laat jouw droomwens aan heel Heemstede zien en teken mee!

Zo doe je mee

Haal een tekenplaat op bij het gemeentehuis of Plein1. Teken erop los en lever je tekening uiterlijk 12 december in bij het gemeentehuis. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en droomwens op te schrijven. We hangen elke dag nieuwe tekeningen op.

Waar is je tekening te zien?

Alle tekeningen hangen tot begin januari in het gemeentehuis. Op 18 december kiest onze burgemeester Astrid Nienhuis 5 bijzondere tekeningen uit. Is een van die tekeningen van jou? Dan krijg jij 25 wenskaarten met jouw eigen tekening erop cadeau, om aan je familie en vrienden te sturen. En in januari is je tekening op meerdere plekken in het dorp en bij Plein1 te zien.

Meer weten?

De gemeente nodigt ook kinderen van Oekraïense vluchtelingen en statushouders uit om hun droomwens voor 2024 te tekenen. Zodat alle dromen van alle kinderen in Heemstede gezien worden. Vragen over deze actie? Neem dan contact met ons op via flexwonen@heemstede.nl