Nieuwsberichten

Foto van consument en kaasverkoper

Gemeente met infostand en koffiewagen langs winkelgebieden op 4 en 8 maart

dinsdag, 28 februari 2017

De gemeente Heemstede gaat op zaterdag 4 maart en woensdag 8 maart met een mobiele informatiestand en een koffiewagen langs bij de winkelgebieden. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om –onder het genot van een kopje koffie- ter plekke te reageren op de ideeën om de winkelgebieden in Heemstede verder te verbeteren.

Stempotlood en biljet

Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

vrijdag, 24 februari 2017

Op woensdag 15 maart 2017 kunt u uw stem uitbrengen voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Om te kunnen stemmen ontvangt u een stempas van de gemeente Heemstede, deze moet u meenemen naar het stembureau.

Logo van Arriva

Aanpassing in omleidingsroute lijn 50 vanwege herinrichting Herenweg

vrijdag, 17 februari 2017

Vanaf maandag 20 februari rijdt een belbus vanaf de haltes Rijnlaan en Kerklaan op de Herenweg richting de halte Wipperplein, waar reizigers kunnen overstappen op lijn 50 of R-net 340. Daarnaast is in de al bestaande omleidingsroute voor de Herenweg (via Glipper Dreef - Heemsteedse Dreef – Dreef) een extra halte opgenomen: De...

Foto van winkels

Raadhuisstraat & Binnenweg scoort goed in koopstromenonderzoek

vrijdag, 17 februari 2017

Bezoekers waarderen het winkelcentrum Raadhuisstraat & Binnenweg met een mooie 8. Ten opzichte van winkelgebieden van vergelijkbare grootte in andere gemeenten doet het centrum van Heemstede het goed. Vooral het winkelaanbod, de sfeer en uitstraling, de netheid qua schoonmaak en onderhoud en de bereikbaarheid per fiets scoren...

Reisdocumenten

Vraag op tijd reisdocument aan

dinsdag, 14 februari 2017

In 2012 is het bijschrijven van kinderen in het paspoort van ouders afgeschaft. In dat jaar zijn landelijk veel reisdocumenten (ID kaart en paspoort) voor kinderen aangevraagd. Deze reisdocumenten verlopen dit voorjaar. Om lange wachttijden te voorkomen raden wij u aan tijdig een nieuw reisdocument aan te vragen.

Foto van de burgemeester

Inloopochtend burgemeester 3 maart 2017

maandag, 13 februari 2017

Iedere eerste vrijdag van de maand houdt burgemeester Marianne Heeremans een inloopochtend. Iedereen die van gedachten wil wisselen met de burgemeester kan tussen 10 en 12 uur binnenlopen om met de burgemeester te spreken.

Afbeelding 2 schilderijen

Tentoonstellingen raadhuis Heemstede

dinsdag, 7 februari 2017

Onder de naam ‘Beeldgedichten’ exposeren Vera Bruggeman (schilderijen) en Gerard Beentjes (gedichten) in de Burgerzaal. In de publiekshal is werk te zien van Annemiek Loof. Haar acryl- en olieverfschilderijen bestaan vooral uit Franse landschappen, maar ook onderwerpen uit Marokko, India en Nederland zijn aanwezig.

Artikel 1 tot 7 van 115
Lettergrootte