Ik wil helpen

Voldoende kleding en textiel 

Het is hartverwarmend hoeveel kleding er de afgelopen tijd is ingezameld door de inwoners van Heemstede. We zijn overweldigd en bedanken iedereen voor het doneren ervan. Voorlopig hebben we genoeg kleding ingezameld. U kunt nog wel andere spullen doneren.

Op de hoogte blijven van wat er in gemeente Heemstede gebeurt rond de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne? Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief Oekraïne. U ontvangt dan het laatste nieuws over (mogelijke) opvanglocaties, activiteiten, initiatieven en wat u zelf kunt doen.

Heeft u spullen die u wilt doneren? Daar zijn wij heel blij mee. Voor de inrichting van toekomstige opvanglocaties voor vluchtelingen uit Oekraïne zijn wij hard op zoek naar spullen. Dit varieert van groot huisraad als (klap)stoelen, (klap)tafels, eenpersoonsbedden en matrassen, kastjes, koelkasten tot klein huisraad. Zoals beddengoed, pannen (inductie-elektrisch koken), kleding en speelgoed. Let wel dat deze spullen veilig, schoon en netjes ingeleverd moeten worden.
Het kan zijn dat de door u ingeleverde spullen nog niet direct nodig zijn maar wel op een later moment van pas komen. Sowieso komen alle ingeleverde spullen altijd goed terecht, want kringloopwinkel De Snuffelmug ondersteunt verschillende goede doelen. Bovendien stimuleert u daarmee ook een duurzaam (her)gebruik van spullen.
U vindt kringloopwinkel Snuffelmug aan de Cruquiusweg 37 in Heemstede. U kunt hier uw spullen inleveren van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Heeft u vragen over het doneren van spullen? Stuur dan een e-mail naar  oekraine@heemstede.nl .

U kunt uw initiatief opgeven via ons contactformulier. Selecteert u Oekraïne als onderwerp. Vergeet  niet een uitleg te geven van het initiatief, een URL of andere link naar het initiatief en de contactgegevens die op de pagina vermeld mogen worden mee te sturen. Uw initiatief wordt dan na een check, geplaatst op onze gemeentelijke website. Initiatief opgeven via contactformulier.