Over het Digipanel

Meld u hier aan voor het digipanel

Uw straat, uw wijk, uw Heemstede

De gemeente Heemstede wil inwoners en ondernemers zo vroeg mogelijk betrekken bij beleid, plannen en veranderingen in de gemeente. Uw idee, ervaring en mening vinden wij belangrijk.

3 x per jaar houden we een digitale peiling
Het doel van de digitale peiling is om een eerste indruk te krijgen over hoe inwoners over bepaalde onderwerpen denken. De enquêtes gaan over onderwerpen die de hele gemeente aangaan. Voor onderwerpen op wijk of straatniveau zijn er ook nog thema-avonden, inwonersbijeenkomsten en klankbordgroepen.

Privacy

Uw persoonlijke gegevens gebruiken wij om te zien of het Digipanel een goede afspiegeling is van de Heemsteedse bevolking. En soms is een Digipanel-onderzoek bedoeld voor een specifieke groep inwoners. Bijvoorbeeld jongeren, inwoners van een bepaalde wijk of inwoners die hebben aangegeven interesse te hebben in een specifiek onderwerp. Zo'n specifiek Digipanel-onderzoek gaat dan alleen naar die groep.

We werken samen met het onderzoeksbureau Parantion, dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van bescherming van persoonsgegevens. Het bedrijf is ISO-gecertificeerd op het gebied van databeveiliging. Lees voor meer informatie de volledige privacyverklaring van de gemeente Heemstede.

Naar de privacyverklaring

Eerdere peilingen