Over het Digipanel

Peiling jaarwisseling/vuurwerk

Hoe vieren inwoners van Heemstede de jaarwisseling? Hoe denken zij over een vuurwerkverbod voor delen van Heemstede of de hele gemeente. En is er behoefte aan een alternatieve invulling zoals een centrale vuurwerk-/lichtshow of een ander (muziek)evenement?

De vragenlijst is verstuurd onder de panelleden en deze kunnen zij invullen tot en met 20 september 2020. Inwoners die nog geen lid zijn van het digipanel maar wel graag hun mening willen geven over de jaarwisseling kunnen zich nog aanmelden en krijgen een mail met de vragenlijst (check daarvoor ook uw spamfolder!).

Meld u hier aan voor het digipanel

Uw straat, uw wijk, uw Heemstede

De gemeente Heemstede wil inwoners en ondernemers zo vroeg mogelijk betrekken bij beleid, plannen en veranderingen in de gemeente. Uw idee, ervaring en mening vinden wij belangrijk.

3 x per jaar houden we een digitale peiling
Het doel van de digitale peiling is om een eerste indruk te krijgen over hoe inwoners over bepaalde onderwerpen denken. De enquêtes gaan over onderwerpen die de hele gemeente aangaan. Voor onderwerpen op wijk of straatniveau zijn er ook nog thema-avonden, inwonersbijeenkomsten en klankbordgroepen.

Naar de privacyverklaring

Eerdere peilingen