Disclaimer

www.heemstede.nl is de officiële website van de gemeente Heemstede. We doen er alles aan deze actueel en juist te houden. Aan de informatie op deze website kunt u geen rechten ontlenen. Komt u iets tegen dat fout is of verouderd? Of hebt u ideeën? Stuur dan een bericht via het digitaal contactformulier. Binnen 2 werkdagen behandelen wij uw melding.

Kwetsbaarheid melden

Ontdekt u een zwakke plek of kwetsbaarheid in een van onze digitale systemen of op deze website, meld dit dan via het contactformulier op deze website. Zo nodig bekijken wij samen met de Informatiebeveiligingsdienst (IBD) naar het probleem en lossen dit zo snel mogelijk op.

Websites en/of bronnen van derden

Via onze website bieden we toegang tot websites en/of informatiebronnen van derden. De gemeente is niet aansprakelijk voor de inhoud en het gebruik van de informatie op websites van derden.

Auteursrecht

De gemeente Heemstede bezit auteursrecht op alle informatie die via de website opgevraagd kan worden. Dit geldt ook voor onze beeldmerken, logo’s en beeldmateriaal. Het is niet toegestaan om deze informatie zonder schriftelijke toestemming vooraf vanuit commercieel oogpunt te verspreiden, kopiëren of anderszins te verwerken.