Trouwambtenaren

Geef uw voorkeur voor een trouwambtenaar door aan de publieksbalie.

Amanda Kloppenburg

Amanda Kloppenburg

"Er is niets mooiers dan de liefde! In een persoonlijk gesprek nemen we de ceremonie door en vraag ik jullie het hemd van het lijf over jullie verwachtingen, wensen én jullie verhaal. Hoewel ik natuurlijk wil weten hoe jullie elkaar ontmoet hebben, wil ik ook heel veel andere dingen van jullie weten om jullie beter te leren kennen. Ik kan goed luisteren, zodat ik snel kan ontdekken wat jullie willen én juist niet willen. Ik zet me voor de volle 100% in om jullie een ceremonie en speech op maat te geven, waar de liefde vanaf spat, waar ruimte is voor een grapje of juist voor emoties. Een ceremonie die volledig bij jullie past en waar jullie met veel plezier aan terugdenken. Ik ben een betrokken, enthousiaste en creatieve trouwambtenaar en het lijkt me fantastisch om samen met jullie de liefde te vieren!"

Meer over mij weten? Bekijk het filmpje op Youtube

Joyce Trapman

Joyce Trapman op balkon raadhuis Heemstede

"Wat leuk dat ik mij aan jullie mag voorstellen. Mijn naam is Joyce Trapman en zou het heel bijzonder vinden als ik onderdeel mag uitmaken van jullie huwelijksceremonie. Het wordt een van de mooiste dagen van jullie leven en dat wordt een feest. Samen met jullie wil ik daar graag aan bijdragen met een ceremonie die bij jullie past. Tijdens een voorgesprek wil ik jullie graag leren kennen en kunnen we met elkaar bespreken wat jullie wensen en dromen zijn.

Ik ben een verhalenverteller en zal vol liefde, passie en humor jullie ceremonie maken tot iets moois waar jullie lang op terug kunnen kijken. Het maakt niet uit of jullie jong of al iets ouder zijn. Met respect zal ik met ieders levensfase om gaan. Nieuwsgierig geworden? Dan hoop ik jullie te mogen ontmoeten en maken we er een mooie ceremonie van!"

Meer over mij weten? Bekijk het filmpje op Youtube

Arma Klaasen

Arma Klaasen

"Iedereen is anders en daarom is het voltrekken van een huwelijk zo fantastisch om te mogen doen." 

Meer over mij weten? Bekijk het filmpje op Youtube

Edith Tiessen

Edith Tiessen

"Of het nu met een lied, een gedicht of een persoonlijke toespraak is, ik doe niets liever dan speciale momenten nóg warmer en gedenkwaardiger maken. Als trouwambtenaar kom ik graag bij jullie thuis om elkaar goed te leren kennen. Dan bouwen we samen een band op die straks, op jullie Grote Dag, zal leiden tot een heel persoonlijke huwelijksceremonie. Met humor en diepgang. En spreken jullie zelf of jullie gasten geen Nederlands, geen probleem: ik spreek Engels en vloeiend Frans."

Meer over mij weten? Bekijk het filmpje op Youtube 

Lucinda Kuik-van den Bos

Lucinda Kuik-van den Bos

"Mijn eigen trouwdag is nog steeds de mooiste dag van mijn leven. Daarom wil ik er graag voor zorgen dat jullie dat ook zo mogen beleven. Met mijn passie, diepgang en humor, zorg ik ervoor dat jullie trouwceremonie een belevenis wordt, waarbij iedereen geboeid zal luisteren naar jullie persoonlijke verhaal." Meer over mij weten? Bekijk het filmpje op Youtube 

Vera Apetz

Vera Apetz

"Ik vind het heel bijzonder om deel uit te mogen maken van dit belangrijke en waardevolle moment in jullie leven. Naast het vastgestelde, officiële gedeelte, is er voldoende ruimte om er een persoonlijke huwelijksvoltrekking/ partnerschapregistratie van te maken. In een kennismakingsgesprek wil ik jullie daarom graag wat beter leren kennen. Samen met jullie maak ik er een onvergetelijke ceremonie van; warm, betrokken, met een lach en (soms) met een traan…Ik verheug me erop om jullie te ontmoeten!"

Meer over mij weten? Bekijk het filmpje op Youtube 

Marije van Trigt

Marije van Trigt

"Ik ben sinds mei 2019 beëdigd als één van de trouwambtenaren van de gemeente Heemstede. Ik ben accuraat, creatief, stressbestendig, flexibel en beschik over een gezonde dosis humor. Met veel plezier en enthousiasme ben ik er om samen met jullie, op deze speciale dag in jullie leven, te zorgen dat de verbintenis die jullie aangaan onvergetelijk wordt. Ieder bruidspaar heeft zo haar eigen verhaal. In een persoonlijk gesprek zal ik jullie informatie, wensen en ideeën verzamelen en die verwerken in een unieke en voor jullie herkenbare toespraak. Als Babs zal ik er alles aan doen om de officiële huwelijksceremonie een onvergetelijk onderdeel van jullie trouwdag te laten zijn." 

Meer over mij weten? Bekijk het filmpje op Youtube 

Marijke Plas

Marijke Plas

"Geweldig om aan een bijzonder ritueel, zoals het huwelijk, als ambtenaar van de burgerlijke stand een eigen vorm te mogen geven. We zetten de tijd even stil, even geen toekomst en geen verleden, we verheffen dit moment tot een geschenk!"

Meer over mij weten? Bekijk het filmpje op Youtube