Digipanel: meedenken met de gemeente

Digipanel is een digitale peiling onder inwoners. Wij willen inwoners en ondernemers zo vroeg mogelijk betrekken bij ons beleid, plannen en veranderingen in de gemeente. Uw idee, ervaring en mening vinden wij belangrijk.

De enquĂȘtes gaan over onderwerpen die de hele gemeente aangaan. Voor onderwerpen op wijk- of straatniveau zijn er ook nog thema-avonden, inwonersbijeenkomsten en klankbordgroepen.

Aanmelden voor Digipanel

Mails Digipanel in spambox?

Het is mogelijk dat u na aanmelding voor het digipanel e-mails in de spam terecht komen. Als dat het geval is, kunt u de afzender van de mail als een vertrouwde afzender aangeven. Dan komt een volgende uitnodiging voor het digipanel niet meer in uw spambox. 

Uw persoonlijke gegevens gebruiken wij om te zien of het Digipanel een goede afspiegeling is van de Heemsteedse bevolking. Soms is een Digipanel-onderzoek bedoeld voor een specifieke groep inwoners. Bijvoorbeeld jongeren, inwoners van een bepaalde wijk of inwoners die hebben aangegeven interesse te hebben in een specifiek onderwerp. Zo'n specifiek Digipanel-onderzoek gaat dan alleen naar die groep.

Lees de volledige privacyverklaring van de gemeente Heemstede.